Vi deler overskuddet med kundene

Vi deler overskuddet med kundene

-Når det går godt i banken kommer det mange til gode: kundene våre, bankens eiere, ansatte og samfunnet som vi er en del av, sier administrerende direktør Trine Stangeland

Vibeke og Rune byttet bank – får kundeutbytte

Vibeke og Rune Stangeland på Bogafjell i Sandnes angrer ikke på bankbyttet. Da de sist fikk utbetalt kundeutbytte, hadde de planen klar for hva pengene skulle gå til.

Book en uforpliktende avtale!

Hvor mye kundeutbytte du får avhenger av hvor mye innskudd eller lån du har hos oss, men å bli kunde er uansett første steg. Book en uforpliktende prat med en av våre rådgivere her. 

Boliglån sammen og penger på bok

Med boliglån på 4 millioner kr sammen med en medlåntaker og 50 000 kr i innskudd, mottok du kundeutbytte på ca 8 700 kr i april 2022. Dersom dere hadde vært kunder siden 2017 og hatt tilsvarende i lån og innskudd i hele perioden, hadde dere fått utbetalt nesten 42 525 kroner i kundeutbytte totalt disse fem årene. Neste utbetaling er våren 2023.

Ingen boliglån, men har innskudd

Hadde du ikke boliglån, men eksempelvis et innskudd på 1 million kroner, fikk du utbetalt ca 2 150 kr i kundeutbytte i 2022. Dersom du hadde vært kunde i alle de fem årene vi har hatt kundeutbytte, og hatt et tilsvarende innskudd alle årene, er totalsummen på ca 10 500 kr.

Boliglån og penger på bok

Hadde du 2 millioner kr i boliglån og ca 500 000 kr i innskudd, fikk ca 5400 kroner i utbytte i 2022.  Hadde du hatt samme lån og innskudd de andre årene vi har delt ut kundeutbytte, hadde du dermed fått over 26 250 kroner totalt i kundeutbytte fra oss.

Bedriftskunde med lån og innskudd

En bedriftskunde med 20 millioner kr i lån og 1,5 millioner kr i innskudd, mottok ca 7500 kroner i 2022. Dersom bedriften hadde tilsvarende lån og innskudd de fem siste årene, er totalsummen nesten 37 000 kr i kundeutbytte.

– Kundeutbytte er en kjempebonus for oss

Takket være et nært og godt forhold til banken har Cecilie Thoresen og Are Sander Meling hatt kontroll på privatøkonomien gjennom en tøff periode.

Spørsmål og svar om kundeutbytte