Vi deler overskuddet med kundene

Vi deler overskuddet med kundene

-Når det går godt i banken kommer det mange til gode: kundene våre, bankens eiere, ansatte og samfunnet som vi er en del av, sier administrerende direktør Trine Stangeland

Vibeke og Rune byttet bank – får kundeutbytte

Vibeke og Rune Stangeland på Bogafjell i Sandnes angrer ikke på bankbyttet. Da de sist fikk utbetalt kundeutbytte, hadde de planen klar for hva pengene skulle gå til.

Book en uforpliktende avtale!

Hvor mye kundeutbytte du får avhenger av hvor mye innskudd eller lån du har hos oss, men å bli kunde er uansett første steg. Book en uforpliktende prat med en av våre rådgivere her. 

Boliglån sammen og penger på bok

Har du boliglån på 4 millioner kr sammen med en medlåntaker og 50 000 kr i innskudd, vil du få utbetalt et kundeutbytte på ca 8 700 kr i april. Dersom dere har vært kunder siden 2017 og hatt tilsvarende i lån og innskudd i hele perioden, har dere fått utbetalt nesten 42 525 kroner i kundeutbytte totalt disse fem årene.

Ingen boliglån, men har innskudd

Har du ikke boliglån, men eksempelvis et innskudd på 1 million kroner, vil du i år få utbetalt ca 2 150 kr i kundeutbytte. Dersom du har vært kunde i alle de fem årene vi har hatt kundeutbytte, og hatt et tilsvarende innskudd alle årene, er totalsummen på ca 10 500 kr.

Boliglån og penger på bok

Har du 2 millioner kr i boliglån og ca 500 000 kr i innskudd, vil du motta ca 5400 kroner i år. Har du hatt samme lån og innskudd de andre årene vi har delt ut kundeutbytte, har du fått over 26 250 kroner utbetalt i kundeutbytte fra oss.

Bedriftskunde med lån og innskudd

Er du en bedriftskunde med 20 millioner kr i lån og 1,5 millioner kr i innskudd, vil bedriften få utbetalt ca 7500 kroner i år. Har du hatt tilsvarende lån og innskudd de fem siste årene, har du fått nesten 37 000 kr totalt i kundeutbytte.

– Kundeutbytte er en kjempebonus for oss

Takket være et nært og godt forhold til banken har Cecilie Thoresen og Are Sander Meling hatt kontroll på privatøkonomien gjennom en tøff periode.

Spørsmål og svar om kundeutbytte