Pass på! Nå kommer kundeutbytte!

Pass på! Nå kommer kundeutbytte!

Nå tikker snart gladmeldingene inn. For sjette gang deler vi nemlig ut kundeutbytte til kundene våre.

I år er pengene øremerket

– Den første gangen vi fikk pengene inn på konto, ringte jeg faktisk til Den Gule Banken og spurte hva som hadde skjedd. Jeg var helt sikker på at det var feil.

Vibeke og Rune byttet bank – får kundeutbytte

Vibeke og Rune Stangeland på Bogafjell i Sandnes angrer ikke på bankbyttet. Da de sist fikk utbetalt kundeutbytte, hadde de planen klar for hva pengene skulle gå til.

Ikke kunde? Ta en uforpliktende prat!

Hvor mye kundeutbytte du får avhenger av hvor mye innskudd eller lån du har hos oss, men å bli kunde er uansett første steg. Fredrik Alfredo Auklend, Ingvild Othilie Hjelmaas eller en av de andre rådgiverne er klare for en prat!

– Kundeutbytte er en kjempebonus for oss

Takket være et nært og godt forhold til banken har Cecilie Thoresen og Are Sander Meling hatt kontroll på privatøkonomien gjennom en tøff periode.

Spørsmål og svar om kundeutbytte

Boliglån sammen og penger på bok

Med boliglån på 4 millioner kr sammen med en medlåntaker og 50 000 kr i innskudd, vil du motta hele 9460 kroner i kundeutbytte denne våren. Dersom dere har vært kunder siden 2017 og hatt tilsvarende i lån og innskudd i hele perioden, har dere fått utbetalt 51.986 kroner i kundeutbytte totalt disse seks årene.

Ingen boliglån, men har innskudd

Hadde du ikke boliglån, men eksempelvis et innskudd på 1 million kroner, får du utbetalt 2 336 kroner i kundeutbytte for 2022. Dersom du har vært kunde i alle de seks årene vi har hatt kundeutbytte, og hatt et tilsvarende innskudd alle årene, er totalsummen 12.836 kroner.

Boliglån og penger på bok

Hadde du 2 millioner kr i boliglån og ca 500 000 kr i innskudd gjennom hele 2022, får du 5840 kroner i utbytte når vi deler ut våren 2023.  Har du hatt samme lån og innskudd de andre årene vi har delt ut kundeutbytte, har du fått utbetalt 32.090 kroner totalt i kundeutbytte fra oss.

Bedriftskunde med lån og innskudd

En bedriftskunde med 20 millioner kr i lån og 1,5 millioner kr i innskudd, mottar i år 8176 kroner i kundeutbytte for 2022. Dersom bedriften hadde tilsvarende lån og innskudd de seks siste årene, er totalsummen nesten 44.926 kroner i kundeutbytte.