Hopp til innholdet

Sponsorater

Her finner du oversikten over bankens sponsorater. 

Blinkfestivalen i Sandnes

Den Gule Banken, Sandnes Sparebank har vært en betydelig støttespiller for Blinken i mange år, både som sponsor og gjennom tildelinger fra gavefondet. Fra 2021 ble banken en enda viktigere sponsor. Blinken setter Sandnes – og hele regionen – på kartet, og vi er stolt sponsor.

Sola Håndball

Den Gule Banken har vært hovedsponsor for Sola Håndball i en årrekke. Sola er en av regionens største breddeklubber med over 550 medlemmer - i tillegg til å ha et elitelag som er i toppen i Norge. Vi er stolte av å kunne bidra til at denne klubben utvikler seg videre og gleder oss til å fortsette det gule samarbeidet!

Sandnes Ulf

Den Gule Banken har vært sponsor for Sandnes Ulf i mange år. Helt naturlig siden de er byens fotballag og vi er byens bank. Vi var en betydelig bidragsyter i realiseringen av Øster Hus Arena. Vi har en langsiktig sponsoravtale med Sandnes Ulf og heier på de lyseblå!

Viking FK

Den Gule Banken har en sponsoravtale med Viking som er i toppen av eliteserien i Norge. Banken satser også i Stavanger og da er det naturlig å sponse Stavangers store stolthet. Vi sponser både herrelaget og kvinnelaget, og heier på kraft og kjærlighet!

Vi er fullbooket!

Vi er en lokal sparebank, og det gjenspeiler seg i sponsoratene våre. Vi er en aktiv støttespiller som bryr oss om det som skjer i lokalsamfunnene vi er en del av. Det er grunnen til at vi stolt sponsor av en lang rekke klubber, foreninger og organisasjoner i regionen vår. Sponsorporteføljen vår er variert og inneholder en blanding av idrett, kultur og bærekraft, og den har en fin balanse mellom bredde og elite. Vi har et stort gult hjerte, og vi ønsker å bidra til å skape glede, begeistring og fellesskap. Mange sender oss forespørsler om sponsorsamarbeid, men vi har dessverre ikke mulighet til å inngå flere sponsoravtaler pr. i dag. Vi inngår heller ikke sponsoravtaler med enkeltpersoner. 

Sandnes Sparebank Arena

Sandnes Sparebank Arena

Den Gule Banken, Sandnes Sparebank er en viktig støttespiller for rulleskianlegget Sandnes Sparebank Arena i Melshei i Sandnes. Banken ga 7 millioner i 2019-2021fra sitt gavefond slik at arenabygget kunne realiseres. Sandnes Arena valgte da å ta banken inn i navnet. I tillegg er en samarbeidavtale underskrevet.

Stavanger Oilers

Vi er stolt sponsor av Stavanger Oilers! De har blitt Norgesmestre hele ni ganger siden 2010 og seriemestre sju ganger siden 2011. Vi heier på flere store øyeblikk med Oilers. Sammen er vi sterkere!

Riska FK

Vi har i en årrekke vært en av Riska FK sine hovedsponsorer. En breddeklubb med gode verdier og lange tradisjoner - etablert helt tilbake i 1945 og styrer med mottoet "Trivsel skaper framgang". Her er det viktig at alle blir inkludert og at alle trives. Det er daglig aktivitet helt fra 5-års alderen til seniornivå. 

Bogafjell Idrettslag

En relativt ung klubb, etablert i 2001. Har i dag om lag 1000 medlemmer fordelt på fotball og håndball. Bogafjell ILs visjon er «Hånd i hånd – mot nye mål». Gjennom «Hånd-i-hånd-fondet», kan man søke om, eller gi midler, slik at alle kan ha råd til å bli med. Den Gule Banken, Sandnes Sparebank er hovedsponsor.

Sandved IL

Den Gule Banken og Sandved IL er på samme lag. Sandved er en sentrumsnær klubb i vekst, og de har flere spennende prosjekter på gang. Da er det fint å ha med Den Gule Banken på laget!

Hinna Fotball

Har som mål å være det viktigste sosiale samlingspunktet i bydelen. Hinna Fotball har eksistert i mer enn 100 år og har i dag om lag 950 aktive medlemmer. Klubben er en av Stavangers største klubber og har en spesielt høy andel jenter. Har også et samarbeid med idrettsrådet om å få inaktive unge med. Den Gule Banken, Sandnes Sparebank er en av flere hovedsponsorer.

Forus og Gausel Idrettslag

Idrettslaget har rundt 1000 medlemmer fordelt på fotball, håndball og allidrett for de aller yngste. Klubben er opptatt av å ta vare på hele bredden og at idrettslaget har en viktig rolle i lokalsamfunnet. Mottoet er «Idrett for ALLE – sammen om en bedre bydel». Dette støtter Den Gule Banken, og vi er glade for å kunne bidra!

Ålgård FK

Ålgård FK har tilbud fra seks år til veteran. Bankens logo pryder ryggen på draktene til barne- og ungdomslagene. Mottoet er; «Fotball er jillt!» Vi i Den Gule Banken synes det er «jillt» å være sponsor for Ålgård FK.

Ganddal Idrettslag - fotballgruppa

Ganddal Idrettslag tilbyr både turn, orientering, håndball og fotball til sine vel 1100 medlemmer. Fotballgruppa jobber spesielt aktivt med å få med flere jenter på banen og at alle medlemmene skal være med lengst mulig. Fotballgruppa har tilbud til alle aldersklasser og et elitelag som spiller i 4. divisjon.

IL Skjalg

Den Gule Banken er stolt hovedsponsor for IL Skjalg og Siddisløpet. Løpet heter nå Siddisløpet – Den Gule Banken-løpet! Skjalg jobber for friidrett for alle - idrettsglede, mestring og utvikling.