Du skal ha utbytte av å bytte til oss

Flere og flere vil være kunder i den gule banken. Det er skikkelig motiverende! Vi har konkurransedyktige priser og produkter og skreddersyr det som er best for deg og din familie. Men kanskje det viktigste; Hos oss får du din egen rådgiver med lang og bred erfaring med hva som er best for deg. Det er lett å få tak i oss, vi svarer kjapt, og vi scorer høyt på kundetilfredshet! Vil du ha en prat? Vi er her for deg! Ta kontakt, så treffes vi på den måten du liker best.

Vil du ha en prat? Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg så raskt vi kan!

Rikke og Daniel

Bli kunde!

Fredrik og Ingvild er to av rådgiverne du kan møte hos oss. Ta gjerne kontakt for en prat! Er du allerede klar for å bli kunde? Ha din BankID klar – og registrer deg her!
 
 

Egen kunderådgiver til alle!

Alle kunder som ønsker det, kan få personlig rådgivning i Sandnes Sparebank. Våre dyktige folk skreddersyr gode løsninger. Vi mener god og riktig rådgivning er avgjørende for at vi får flere og flere kunder i banken. Mange kunder anbefaler oss videre til sine nettverk og det er virkelig motiverende for oss!

 

 

Knallgod kunderservice til alle!

I snitt er ventetiden på telefon under et halvt minutt. Svartiden vår er blant de beste i bransjen! Kundene vi er i kontakt med er utrolig godt fornøyd med servicen vår, gir oss gode tilbakemeldinger og veldig høy score i undersøkelsene vi sender ut. Vi er fleksible og kundene får tak i oss på den måten de liker best 08-20. Vi får rett og slett mange tilbakemeldinger på at vi leverer knallgod kundeservice.

 

 

 

Kundeutbytte til alle!

Vi er kundeutbyttebanken! Å være en sparebank betyr at vi deler ut av overskuddet gjennom allmennyttige gaver – og det er bra. Men hvorfor ikke dele med kundene også? Det er jo de som bidrar til bankens resultat. Derfor gjør Den Gule Banken begge deler; allmennyttige gaver og utbytte til kundene våre. 

 

Vibeke og Rune byttet bank – får kundeutbytte

Vibeke og Rune Stangeland på Bogafjell i Sandnes angrer ikke på bankbyttet. I disse dager får de utbetalt kundeutbytte, og de har planen klar for hva pengene skal brukes til.