Bedrift

Bedrift

Som kunde hos oss får du og din bedrift helhetlig økonomisk rådgivning. Våre dyktige rådgivere ønsker å være din sparringspartner og finne gode løsninger til dine behov. Vi er din hjelp til å ta gode valg - alltid!
Collage av tre ansatte

Kontakt oss!

Sammen finner vi de beste løsningene for din bedrift. Vi er relasjonsbanken.
Erik Kvia Hansen og Tina Langhelle

Er du klar for Skifestivalen Blink 3.– 6. august?

Skifestivalen Blink 2022 kommer til å bli en skikkelig folkefest! Den Gule Banken er stolt samarbeidspartner og bidragsyter!  Vi spanderer konserten fredagen med CC Cowboys og vi er med og sponser flere andre deler av arrangementet. Her kan du lese om alle lag/organisasjoner vi sponser.

Kundeutbytte til alle bedriftskunder!

Vi er glade for at vi igjen kan dele av overskuddet med dere! Er du en bedriftskunde med 20 millioner kr i lån og 1,5 millioner kr i innskudd, vil bedriften få utbetalt ca 7500 kroner i år. Har du hatt tilsvarende lån og innskudd de fem siste årene, har du fått nesten 37 000 kr totalt i kundeutbytte.
Marlen magnar anne nina

Vi må ha oppdatert kundeerklæring

Vi er pålagt å forhindre hvitvasking av penger og terrorfinansiering. God kunnskap om deg som kunde og din bruk av finansielle tjenester er derfor nødvendig, og vi må alltid ha en oppdatert kundeerklæring på alle våre kunder. Vi oppfordrer deg til å besvare alle kundeerklæringer du mottar så raskt du kan.

 

- Stadig flere vil produsere sin egen energi

Jonas og Aksel Kverneland startet Kverneland Energi for bare noen år siden. Teknologibedriften er en pioner i bærekraftig teknologi og ekspanderer stadig.

NYHET! Grønt næringslån

Gunstig finansiering for bedrifter med bærekraftige løsninger. Vi lanserer nå Grønt næringslån for å premiere bedrifter som gjør bærekraftige valg.

Bønder har det godt i Sandnes Sparebank.

De siste årene har mange bønder funnet sin plass hos oss, og vi snakker godt sammen. Bønder trenger en stødig bank de får tak i!
Lars Kristiansen

Lars Kristiansen er på plass

Vår nye direktør for bedriftsmarkedet er på plass. – Jeg har stor tro på den strategien som er lagt og tror det er et stort behov for en «lettbeint», lokal og kompetent næringslivsbank som kan ta raske beslutninger og utfordre i markedet.

Åpenhet om bærekraft

Omstilling til et mer bærekraftig samfunn krever mye av alle, og i Sandnes Sparebank har vi full åpenhet om hvordan vi jobber med bærekraft.

Dette er vår pensjonsordning

I samarbeid med Gjensidige tilbyr Sandnes Sparebank innskuddspensjon, som på en enkel måte ivaretar både den ansatte og bedriftens behov.

En god pensjonsordning er en viktig investering for fremtiden. Her er informasjon både for arbeidsgiver og de ansatte. Ta kontakt med oss dersom dere trenger noen gode råd.

Gode forsikringer gir deg arbeidsro!

Med gode forsikringer unngår du stans i driften dersom uhellet skulle være ute.

Privatøkonomi og bedriftsøkonomi på ett sted

Når du er eier eller leder for en bedrift og økonomien i bedriften og privat henger tett sammen, kan det være godt å samle alt hos én rådgiver. En som ser helheten i økonomien din.