Hopp til innholdet

Presse

Kontakt oss gjerne for mediehenvendelser, intervjuer eller mer informasjon.

Den Gule Banken, Sandnes Sparebank, er byens bank som har vært med å bygge opp næringslivet i Sandnes i snart hundre og femti år. Samtidig viser bankens lange historie at vi har vært rådgivere, gitt lån og tatt vare på sparepengene til høy og lav i like mange år. 

I 2021 skiftet banken navn til Den Gule Banken, Sandnes Sparebank fordi vi ville markere at vi er en bank for hele regionen.

Banken er kjent for å ha knallflinke rådgivere, korte beslutningsveier og å være tett på kundene.
 
Den Gule Banken, Sandnes Sparebank er en solid sparebank og vi gir av overskuddet tilbake til samfunnet som vi er en del av. Gjennom Den Gule Bankens Gavefond får særlig barn, unge og eldre gaver der formålet er å skape begeistring, glede og engasjement.
 
I tillegg deler vi også overskuddet med alle kundene våre i form av kundeutbytte. Når det går godt med banken, får også kundene også en del av bankens overskudd  

En solid bank

Den Gule Banken er den største banken i Eika Alliansen og har en sterk posisjon i markedet med om lag 34.000 privatkunder og 3600 næringslivskunder.

Våre kontorer

Hovedkontoret ligger i Rådhusgata 3 (Havnespeilet) i Sandnes. Vi har også kontorer i Kongsgata 10 (Handelens Hus) i Stavanger og på Sandesletta 21 A på Sola.

Pressehenvendelser

Ta kontakt! Vi besvarer din henvendelse så raskt vi kan!

Bankens pressekontakt håndterer kun spørsmål fra mediene. For generell henvendelse, kontakt kundeservice på e-post kundeservice@dengulebanken.no  eller telefon 51676700.

Pressekontakt
  • Trine Stangeland
  • Telefon: 934 88 117 
  • E-post: trine.stangeland@sandnes-sparebank.no

Pressekontakt Olav Rege Olsen

Pressekontakt
  • Olav Rege Olsen
  • Telefon: 988 66 074
  • E-post: olav.rege.olsen@sandnes-sparebank.no