Bankkort

Eller debetkort er den mest brukte måten å betale med. Våre Visa-kort kan brukes i butikk, på nett eller til å ta ut penger i minibank. Bankkort kan du bestille i mobilbanken eller i nettbanken.
  • God oversikt over pengene dine
  • Alle bankkortene er kontaktløse
  • Samme PIN-kode på alle dine kort

Kort for barn i Sandnes Sparebank

Bestilling av kort til barnet

Send oss en sikker melding i mobilbanken/nettbanken. I mobilbanken finner du sikker melding ved å klikke på bjelleikonet øverst. I nettbanken går du til meldinger under "Kontakt oss" i menyen til venstre.

Aldersgrense

I Den Gule Banken, Sandnes Sparebank har vi valgt å ikke ha en nedre aldersgrense for å få bankkort. Vi ønsker at foresatte er med på å bestemme når barnet er klar for å ha eget kort. Som et minimum må barnet kunne huske sin egen PIN-kode.

 

Velkommen til oss!

Alt som er nytt, kan by på litt spørsmål – ta kontakt om du lurer på noe underveis – vi er her for å hjelpe deg! Alle som skal inn i banken, uansett ærend, må ha timeavtale. Dette avtales på kundeservice@dengulebanken.no eller 51676700.

Våre bankkort

Når uhellet er ute

Aktuelt

Artikkelbilde. Kvinne bruker mobil i sofa. Foto

Sjekk ut Digitalt kort

Har du noen ganger droppet netthandelen fordi dørstokkmila til lommeboka i gangen er for lang? Du er ikke alene! Digitalt kort gjør det enklere for deg.
Mann handler trygt på nett

Strengere sikkerhetskrav for visse betalinger i EU/EØS-området.

Nå må du oftere signere med BankID eller BankID på mobil når du handler på nett.
Mor, far og barn foran pc

Snakker du med barna om penger?

Det kan gi dem en viktig økonomisk ballast senere i livet.
Mann med mobil og kort

Pengespill og forbud mot formidling av betaling

Norske banker har ikke lov til å formidle innsats og utbetaling i pengespill, som tilbys av pengespillselskap uten tillatelse i Norge. Se hvilke pengespill som er tillatt, og hva forbudet omfatter.

Generelle avtalevilkår