Hopp til innholdet
Profesjonell

 En støttespiller i det grønne skiftet

Det som startet som en idé for å få strøm på hytten har siden vokst til å bli en helt unik bedrift her i regionen.

Fra solcelleinstallatører til en pionerbedrift innen bærekraft, og en tydelig teknologibedrift. Og helt siden starten har bedriftsrådgiver Tom Risa fra Den Gule Banken vært der for å bistå og hjelpe på den utrolige reisen.
 
– Når samarbeidet startet var Kverneland Energi en solcellebedrift med store planer, nå er de en teknologibedrift som utvikler egne produkter og løsninger for hybride energisystemer. Det er en ganske utrolig reise fra bare 2017 til i dag. Kverneland er utrolig gode på det de driver med, men det å satse så stort som de gjør koster også penger, og vi i Den Gule Banken har jobbet tett med de for å sikre at investeringer kan gjøres, og at de gjør de rette investeringene, sier Tom Risa. 

Også Kverneland selv roser samarbeidet.

– De har vært der når jeg har trengt det. Og de har vært raske!

Veien videre for Kverneland ser lovende ut. De har begynt å levere prosjekter langt utenfor Rogaland hvor de holder til, både i utlandet og så langt nord som på Svalbard. De leverer også flere andre produkter, som batterisystemer, mobile lynladere og styringssystemer for alt dette. 

– Kverneland er en kunde vi er stolt av å jobbe med. En kunde som tar det grønne skiftet på alvor. Det er slike bedrifter vi virkelig ønsker å være investeringspartner og pådriver for! sier Tom. 

Og planene er for videre vekst er helt tydelige. 
 
– Framtida er lys! Men selv om vi dobler omsetningen hvert år framover, vil vi likevel tape markedsandeler. Så nå er oppgaven å kjøre på så mye som vi klarer! Da er det godt å ha en god samarbeidspartner som Tom på laget, og Den Gule Banken som støttespiller! avslutter Aksel Kverneland. 

Gode grunner for å velge oss: