Kundeutbytte deles ut for tredje gang

Alle skal få sin del av kaka i år også!
direktør erik kvia hansen

– Ekstra kjekt med utdeling av kundeutbytte i år!

– Nå er vi glade for at vi også i år skal dele ut kundeutbytte, for tredje året på rad. Denne gang er det spesielt viktig, da privatkunder og bedriftskunder opplever tøffe tider og vi må alle sammen bidra til å holde hjulene i gang i vårt lokale område. Da kan det være greit med noen kroner inn på konto, enten du selv eller husstanden er påvirket gjennom permitteringer, men også hvis du vil være med å bruke lokale leverandører som opplever kritiske tider, sier direktør for personmarked, Erik Kvia Hansen.

Les også  Ny overskuddsdisponering

Det er liten tvil om at utbetaling av kundeutbytte har vært et kjærkomment tiltak for bankens kunder. Kvia Hansen understreker at Sandnes Sparebank også på andre områder er en viktig samfunnsaktør.

– Som en lokal og solid sparebank har vi en spesielt viktig rolle, både for å hjelpe våre eksisterende kunder i en krevende situasjon, men også overfor lokalsamfunnet. Vi mener definitivt at vi har gjort noen krevende, men nødvendige, beslutninger som blant annet medførte at vi satte ned renten mer og raskere enn mange andre banker. Samtidig er vi glade for at flere banker etter hvert gjorde som oss og fremskyndet endringen, dog fortsatt ikke like stort kutt som oss.