Vil du være finansrådgiver i regionens sprekeste sparebank?

Vil du være finansrådgiver i regionens sprekeste sparebank?

Stadig flere vil være kunder i Den Gule Banken! Og vi har plass til flere. Vi har planer om å vokse og søker derfor finansrådgivere.

Vi søker deg som er engasjert, entusiastisk og som vil prestere!

Vi er regionens sprekeste, kuleste og definitivt guleste sparebank. Vi har et godt arbeidsmiljø og tilbyr spennende muligheter. Du vil være på lag med Lene, Kenneth og 120 andre dyktige kollegaer som alle jobber med et brennende engasjement for å skape de beste resultatene og gode kundeopplevelser.

 

 

 

 

 

Kan DU tenke deg å bli en del av vinnerlaget i Den Gule Banken, og jobbe enten i Sandnes eller Stavanger?

Vi er kundeutbyttebanken!

Å være en sparebank betyr at vi deler ut av overskuddet gjennom allmennyttig gaver – og det er bra. Men hvorfor ikke dele med kundene også? Det er jo de som bidrar til at bankens resultat. Derfor gjør Den Gule Banken begge deler; allmennyttig gaver og utbytte til kundene våre – vi er kundeutbyttebanken.

 

 

En god rådgiver er lønnsomt!

Alle kunder som ønsker det, kan få personlig rådgivning i Den Gule Banken. Våre dyktige folk skreddersyr gode løsninger. Vi mener god og riktig rådgivning er avgjørende for at vi får flere og flere kunder i banken. Mange kunder anbefaler oss videre til sine nettverk og det er virkelig motiverende for oss!

 

– Vi har høy kundetilfredshet!

Svartiden vår er blant de beste i bransjen! I snitt er ventetiden på telefon på under et halvt minutt. Kundene vi er i kontakt med er utrolig godt fornøyd med servicen vår, gir oss gode tilbakemeldinger og veldig høy score i undersøkelsene vi sender ut. Vi er fleksible og kundene når oss i en lang rekke kanaler 08-20. Vi får rett og slett mange tilbakemeldinger på at vi leverer knallgod kundeservice.

 

 

Søk nå!

Rekrutteringsbyrået Q10 Personell samarbeider med Sandnes Sparebank med ansettelse av nye Finansrådgivere. Dette innebærer at du som søker forholder deg til en dedikert rekrutterer hos Q10 Personell gjennom hele søknadsprosessen.