Det er nå fire år siden ekteparet i Aspervika i Sandnes byttet til Den Gule Banken, Sandnes Sparebank.

De er evig takknemlige for at banken hadde tro på prosjektet til småbarnsfamilien da de skulle finansiere sitt første huskjøp tilbake i 2019.

Siden de fikk finansieringsbeviset for fire år siden, har de ikke sett seg tilbake. Huset de kjøpte den gangen er pusset opp og ble nylig solgt.

Nå er familien på fem trygt på plass i sin 396 kvadratmeter store enebolig i Aspervika - og oppussingen fortsetter.

– Hvis ikke det hadde vært for Den Gule Banken og den tilliten de ga oss i 2019, hadde vi aldri sittet her i dag. Det er jeg helt sikker på. Det har rett og slett vært en fantastisk reise, sier Andrea. 

De overtok den romslige eneboligen i desember i fjor, men grunnet oppussing flyttet de inn først i april i år. Ekteparets personlige bankrådgiver er imponert over det de har fått til.


Kristine Nebdal Haver er rådgiver i Den Gule Banken, Sandnes Sparebank og har fått et tett forhold til Andrea og Daniel Hanssen.

– Vi har blitt godt kjent gjennom de fire årene de har vært i banken. De har en enorm kapasitet og har gjort veldig mye av oppussingen selv, sier Kristine Nebdal Haver, bankrådgiver i Den Gule Banken. 

Ekteparet føler seg svært godt ivaretatt. 

– Det er kanskje litt rart, men vi har fått et personlig forhold til banken. De følger oss utrolig godt opp. Jeg husker jeg reagerte første gang vi sendte dem en mail. Det var en fredags kveld, og så fikk vi svar på mailen samme kveld, sier Daniel. 

Har øremerket pengene i år

I tillegg til egen rådgiver, god kundeservice og tett oppfølgning fra banken, betaler Den Gule Banken årlig ut kundeutbytte til alle kundene sine. 

Tilbake i 2019 ante ikke Andrea og Daniel at banken hadde kundeutbytte.

– Vi får rundt 9000 kroner i kundeutbytte i år, og det utgjør omtrent halve regningen på varmekablene i kjelleren. De pengene kommer veldig, veldig godt med, sier Andrea, som i år får utbytte for fjerde året på rad.