Vi gir deg enklere valg

Vi gjør det enklere for deg å ta de rette valgene - når det passer deg og uavhengig av om du vil møte oss i digitale kanaler, på telefon, eller ansikt til ansikt.
Trine Karin Stangeland
I Sandnes Sparebank finner du folkene som brenner for å levere godt og enkelt på samme tid. Vi har alle de gode bank- og forsikringstjenestene du trenger – både i dag og i fremtiden. Og 140 års lang erfaring med å gi gode råd. Sånn sett er det enkelt å velge oss.

Vi gjør det enklere for deg å ta de rette valgene - når det passer deg og uavhengig av om du vil møte oss i digitale kanaler, på telefon, eller ansikt til ansikt. Du skal oppleve at det er enkelt å være kunde hos oss! Sandnes Sparebank - enklere valg.  -Trine Stangeland, adm. dir. -

Illustrasjon enklere valg

Litt lysere

For oss i Sandnes Sparebank er gult langt mer enn en farge. Det er stemmen til noe oppløftende, entusiastisk og utfordrende. Det er lyden av den tydelige og praktiske kommunikatoren som gjerne vil snakke med deg.
 
 
 
 
Illustrasjon enklere valg

Litt rundere

Vi liker ikke bokser, og vi prøver å ikke være firkantet. Ting skal gå rundt uten for mye friksjon og når alt ruller går alle prosesser så mye enklere. Slik skal din bankhverdag være, og sånn vil du få det hos oss.
 
 
 
Illustrasjon enklere valg

Litt åpnere

Enklere valg, er det vi lover deg. Det betyr at du ikke trenger bruke så mye tid på oss, fordi vi har gjort det enklere for deg. Det skal være enkelt å bruke oss, og det skal være enkelt å få tak i oss. Vi skal også kunne tilby alle de finansielle tjenestene du trenger, slik at du slipper å ta så mange andre valg. For vi har vel egentlig nok valg i livene våre.