Trine Stangeland blir ny administrerende direktør i Sandnes Sparebank

– Banken har stort potensiale

Styret i Sandnes Sparebank har ansatt Trine Stangeland (43) som ny administrerende direktør i Sandnes Sparebank. Stangeland kommer fra stillingen som adm. direktør i Lyse Dialog AS med ansvar for all kundedialog på tvers av produkter, tjenester og kanaler i Lyse konsernet i tillegg til eksterne Altibox-partnere.

Hun har en bachelor i økonomi og et masterprogram i strategisk ledelse fra Handelshøyskolen BI. I tillegg til ulike lederroller i Lyse-konsernet siden 2005, har hun flere års ledererfaring innen økonomi og finans fra industrien. Stangeland har vært styremedlem i Sandnes Sparebank siden mars 2015. 

  • Trine Stangeland utmerker seg med lang erfaring i ledelse av en stor kundeorganisasjon og kan vise til dokumenterte resultater. Hun er spesielt kunde- og markedsorientert, og har god kompetanse innen økonomifaget. Som styremedlem i Sandnes Sparebank i 1,5 år kjenner hun banken godt. Styret mener at Trine Stangeland er et godt valg og den riktige lederen som skal utvikle banken videre inn i fremtiden, sier styreleder Harald Espedal i Sandnes Sparebank.
     
  • Sandnes Sparebank er en fremoverlent bank med sjel, glød og potensiale. Jeg ser virkelig fram til å jobbe sammen med de ansatte og styret for å løfte banken mot neste nivå. Banken har sterk kundefokus, og har som mål å være tett på kundene. Jeg har god erfaring med å bygge og styrke intern kundekultur og vil ha dette som hovedfokus også i Sandnes Sparebank. Da for å kunne gi kundene i banken enda bedre opplevelser, sier Trine Stangeland
Trine Stangeland tiltrer som administrerende direktør i Sandnes Sparebank innen 1. mars 2017. Hun trer ut av bankens styre fra nå av. Sune Svela Madland vil fortsette som konstituert adm. direktør inntil Stangeland er på plass.

Sandnes, 25. november 2016

Eventuelle spørsmål kan rettes til styreleder Harald Espedal, telefon 97593383 eller Trine Stangeland, telefon 93488117