Sandnes Sparebank innførte kundeutbytte som den andre banken i Norge. I 2019 fikk en vanlig familie med 4 millioner i lån 10.000 kroner rett på konto. Malin i Stavanger var en av kundene som ble glad da pengene kom inn på kontoen.

– Jeg opplevde å få kundeutbytte fra banken min som en veldig hyggelig overraskelse, sier Malin Hovde (34)  i Stavanger. Hovde er frisør og makeupartist, samboer med Kristian Henden Dahl (32) og mamma til 3 år gamle Vetle.

– Jeg valgte i utgangspunktet Sandnes Sparebank på grunn av den gode servicen. Senere ble det naturlig å bli værende da vi fikk god rente på boliglånet. Når vi nå også får kundeutbytte rett inn på konto…. Det er bare fantastisk! Sier Hovde.
Hovde forteller at kundeforholdet til banken har fungert fint i alle år og at hun ikke har fulgt så nøye med på at ordningen med kundeutbytte ble innført.
– Derfor var det ekstra kjekt å plutselig få disse pengene inn på kontoen, sier Malin.

Les mer om kundeutbytte


Deler overskuddet med kundene våre

Sandnes Sparebank er en av to banker i Norge, og den eneste banken på Sør-Vestlandet, som deler ut kundeutbytte. For våre kunder betyr det at når banken gjør det bra, så får kunden sin del av overskuddet. Det får nå kundene i Sandnes Sparebank for andre året på rad! Totalt skal vi dele ut 53 millioner til våre kunder. 

– For en familie med 4 mill i lån og to låntakere, blir kundeutbytte på hele kr. 10.000! Rett inn på konto! En person med 1 million i lån eller innskudd kan få utbetalt kr. 2.500. For de fleste av kundene våre som bruker oss bredt, så vil det altså utgjøre en god del, sier direktør for personmarkedet, Erik Kvia Hansen.