Arne (64) og Gunlaug (63) Gabrielsen byttet til Sandnes Sparebank for to år siden. Siden har de kun godord å si om banken sin.

– Vi hadde vært kunder i en større bank i mange år, da vi opplevde at vi ikke ble så godt behandlet som vi hadde blitt før. Han var arrogant, rett og slett. Vi er skikkelige folk med solid økonomi og har aldri misligholdt noe.  Da fikk vi nok og begynte å sondere terrrenget, forklarer Arne Gabrielsen.

Kona Gunlaug legger til at hun sjelden har sett mannen så irritert og at hun var enig i at de måtte finne en bank som tok bedre vare på dem.

 

– Jeg hadde hørt positive ting om Sandnes Sparebank og sendte en forespørsel. Da var vi midt i en prosess med å kjøpe oss nytt hus og hadde alle papirene klare. Jeg sendte alt dette over til rådgiver Ann Kathrin. 10 minutt senere ble jeg oppringt og vi fikk et tilbud vi var svært fornøyde med. Da var det ikke vanskelig å bytte bank, sier Arne.

 

I dag er det rådgiver Åse ekteparet Gabrielsen ringer til når de lurer på noe.

– Sånn til vanlig har vi jo ikke behov for å kontakte banken så ofte, det meste klarer vi å ordne selv i nettbanken. Men når det er noe som oppstår, opplever vi alltid at det er enkelt å få tak i rådgiveren vår og at vi får raske avklaringer på det vi lurer på. Vi opplever at Sandnes Sparebank gir oss fantastisk god service! sier Gunlaug.

Arne startet opp bedriften Brann og Sikkerhetsservice AS på Mariero i 1995 og bygde virksomheten opp til en solid bedrift. Selskapet er i dag solgt og alle er ansatte i selskapet. Foruten Arne selv, jobber alle tre barna og en svigersønn der.

– Vi har bygd stein på stein og alle stortrives. Det er ingen som slutter når de begynner hos oss, ler Arne.