Søk boliglån her!

Søk boliglån her!

Enten du skal du kjøpe din første bolig, bygge ut, kjøpe større bolig eller flytte boliglånet ditt – vi har konkurransedyktige betingelser!

Flytt boliglånet til oss!

  • Knallgod kundeservice!
  • Kundeutbytte
  • Egen kunderådgiver
Søk lån her

Kundeutbytte til alle!

Vi er kundeutbyttebanken! Å være en sparebank betyr at vi deler ut av overskuddet gjennom allmennyttige gaver – og det er bra. Men hvorfor ikke dele med kundene også? Det er jo de som bidrar til bankens resultat. Derfor gjør Den Gule Banken begge deler; allmennyttige gaver og utbytte til kundene våre. 

 

Vil du ha en prat? Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg så raskt vi kan!

Egen kunderådgiver til alle!

Alle kunder som ønsker det, kan få personlig rådgivning i Den Gule Banken, Sandnes Sparebank. Våre dyktige folk skreddersyr gode løsninger. Vi mener god og riktig rådgivning er avgjørende for at vi får flere og flere kunder i banken. Mange anbefaler oss videre til sine nettverk og det er virkelig motiverende for oss!

 

 

Knallgod kunderservice til alle!

I snitt er ventetiden på telefon under et halvt minutt. Svartiden vår er blant de beste i bransjen! Kundene vi er i kontakt med er utrolig godt fornøyd med servicen vår, gir oss gode tilbakemeldinger og veldig høy score i undersøkelsene. Vi er fleksible og kundene får tak i oss på den måten de liker best 08-20. Vi får rett og slett mange tilbakemeldinger på at vi leverer knallgod kundeservice.

 

 

 

Er du allerede klar for å bli kunde?

Velkommen! Da kan du registrere deg her med BankID.