Skifestivalen Blink

Den Gule Banken, Sandnes Sparebank har vært en betydelig støttespiller for Blinken i mange år, både som sponsor og gjennom tildelinger fra gavefondet. Fra 2021 ble banken en enda viktigere sponsor. Blinken setter Sandnes – og hele regionen – på kartet, og vi er stolt sponsor. Les mer på Skifestivalen Blink

 

Sola Håndball

Den Gule Banken har vært hovedsponsor for en av regionens største breddeklubber i en årrekke, og forlenget nylig avtalen; Det er en meget godt drevet klubb med håndballjentene som regionens flaggskip i front. Vi er stolte av å kunne bidra til at denne klubben utvikler seg videre og gleder oss til å fortsette det gule samarbeidet! Sola Håndball har 550 medlemmer. 

Sandnes Ulf

Den Gule Banken, Sandnes Sparebank er en av de største samarbeidspartnerne til Sandnes Ulf og var også en betydelig bidragsyter i realiseringen av Øster Hus Arena. Vi har nylig inngått en ny og langsiktig samarbeidsavtale med Sandnes Ulf og gleder oss til fortsettelsen sammen med byens fotballag.

 Viking FK

Sommeren 2021 inngikk vi en sponsoravtale med Viking fotball og er dermed en del av Vikings samarbeidsnettverk. Vi er med å sponse både herrelaget og kvinnelaget i klubben.

Trine med milliongave

Sandnes Sparebank Arena

Den Gule Banken, Sandnes Sparebank er en viktig støttespiller for rulleskianlegget Sandnes Sparebank Arena i Melshei i Sandnes. Banken ga 7 millioner i 2019-2021fra sitt gavefond slik at arenabygget kunne realiseres. Sandnes Arena valgte da å ta banken inn i navnet. I tillegg er en samarbeidavtale underskrevet.

Oilers Hockey

Vi har inngått en sponsoravtale med hockeyklubben Oilers. Vi heier på flere store øyeblikk med Oilers!

Riska FK

Den Gule Banken har gjennom en årrekke vært en av Riska FK sine hovedsponsorer. En breddeklubb med gode verdier og lange tradisjoner - etablert helt tilbake i 1945 og styrer med mottoet "Trivsel skaper framgang". Her er det viktig at alle blir inkludert og at alle trives. Klubben har et stort engasjement og har hatt en fantastisk vekst de siste årene. Det er daglig aktivitet helt fra 5-års alderen til seniornivå. 

Bogafjell Idrettslag

En relativt ung klubb, etablert i 2001. Har i dag om lag 1000 medlemmer fordelt på fotball og håndball. Bogafjell IL’s visjon er «Hånd i hånd – Mot nye mål». Gjennom «Hånd-i-hånd-fondet» i klubben, kan en søke om, eller gi midler, for at alle kan ha råd til å bli med. Den Gule Banken, Sandnes Sparebank er hovedsponsor.

Sandved IL

Den Gule Banken og Sandved IL har kommet på samme lag! Sandved er en sentrumsnær klubb i vekst, og de har flere spennende prosjekter i årene som kommer. Da er det fint å ha med Den Gule Banken på laget!

Hinna Fotball

Har som mål å være det viktigste sosiale samlingspunktet i bydelen. Hinna Fotball har eksistert i mer enn 100 år og har i dag om lag 950 aktive medlemmer. Klubben er en av Stavangers største klubber og har en spesielt høy andel jenter. Har også et samarbeid med idrettsrådet om å få inaktive unge med. Den Gule Banken, Sandnes Sparebank er en av flere hovedsponsorer.

 

Forus og Gausel Idrettslag

Idrettslaget har rundt 1000 medlemmer fordelt på fotball, håndball og allidrett for de aller yngste. FGI holder til på Gausel og Forus i Hinna kommunedel i Stavanger. Hjemmekampene spilles på Knudamyrå Idrettspark for fotballen og i Gautesetehallen for Håndballen. I Forus og Gausel IL er man opptatt av å ta vare på hele bredden, og at idrettslag har en viktig rolle i samfunnet. Derfor er mottoet «Idrett for ALLE – sammen om en bedre bydel». Den Gule Banken er idrettslagets hovedsponsor, og pryder draktene til alle lag.

 

Ålgård FK

Våren 2021 inngikk vi en sponsoravtale med Ålgård fotballklubb og bankens logo vil pryde ryggen på draktene til barne- og ungdomslagene. Klubben er en ren fotballklubb og har tilbud fra seks år til veteran. Mottoet er; «Fotball er jillt!» Vi i Den Gule Banken synes det er «jillt» å være samarbeidspartner.

GTI Friidrett

GTI Friidrettsklubb ble stiftet i 1990 og har utøvere både i lang- og mellomdistanseløp, sprint og tekniske øvelser. Klubben har et inkluderende treningsmiljø som passer for eldre ungdom, senior og veteraner. Hvert år stiller vi med herre- og damelag i Holmenkollstafetten. Den gule banken har i en årrekke vært en solid sponsor for GTI friidrett i Stavanger.

 

Ganddal Idrettslag - Fotballgruppa

Idrettslaget tilbyr både turn, orientering, håndball og fotball til sine vel 1100 medlemmer. Fotballgruppa jobber spesielt aktivt med å få med flere jenter på banen og at alle medlemmene skal være med lengst mulig. Fotballgruppa har tilbud til alle aldersklasser. Den Gule Banken, Sandnes Sparebank er stolt samarbeidspartner.

 

Hovedsponsor for Siddisløpet!

Løpet heter nå Siddisløpet – Den Gule Banken-løpet! Les mer på siddislopet.no