Boliglån Ung

Er du på jakt etter din første bolig? Det er et stort og spennende steg – og blant de viktigste investeringene du gjør i livet. Med boliglån for unge kan du låne opp til 85% av kjøpesummen til kanonbra rente. Snakk med oss om hvilke muligheter du har og la oss hjelpe deg i gang med boligdrømmen og inn på boligmarkedet.

Hvorfor Boliglån Ung?

Kanonbra rente
innenfor 85 %
Vi hjelper deg til et
boliglån du kan leve med
Du kan låne
hele kjøpesummen


Hvor mye kan du låne?

Det er mulig å låne inntil fem ganger husstandens bruttoinntekt. Størrelsen på egenkapitalen vil også være avgjørende. Hovedregelen er at man må ha 15 % av boligens verdi i egenkapital, men med tilleggssikkerhet i annen bolig kan du låne inntil 100 % av kjøpesummen. I tillegg har inntekter og utgifter betydning. Vi hjelper deg gjerne med å se på hvor mye du kan låne. Søk om finansieringsbevis her

 

Våre boliglån

Hva er tilleggssikkerhet?

Tilleggssikkerhet er vanlig å stille når man ikke har nok egenkapital. Tilleggssikkerhet vil si at vi tar pant i en annen eiendom for å innfri krav om sikkerhet. Ofte er det foreldre som stiller tilleggssikkerhet når barna kjøper sin første bolig, men ikke har nok oppspart egenkapital.

Ofte stilte spørsmål

Slik får du boliglån

Økonomien din er avgjørende for hvor mye lån du kan klare i hverdagen.