Vibeke og Rune Stangeland på Bogafjell i Sandnes angrer ikke på bankbyttet. I disse dager får de utbetalt kundeutbytte, og de har planen klar for hva pengene skal brukes til.

Både Vibeke og Rune har vært kunder i banken siden de ble født, men ikke hatt huslån i Den Gule Banken før i 2021.

Kona Vibeke trekker fram kundeutbytte som det som gjorde at hun ville flytte huslånet.

– Vi hørte jo om dette at banken har kundeutbytte, og det syntes vi hørtes veldig kjekt ut. Jeg tenker at det er en form for «lur sparing». Herlighet, det er jo kjekke penger å få! Så jeg fikk Rune med meg og vi hadde en gjennomgang med banken, forteller Vibeke.  Rune ble overbevist. For han var det flere ting som klaffet.

– For det første er de lokale, det er viktig for meg. Banken er også sponsor til vårt lokale idrettslag. Den Gule Banken er absolutt konkurransedyktige på pris. Det er viktig for oss at vi har de beste betingelsene på boliglån og innskudd. Så jeg synes banken absolutt leverer et godt tilbud, sier Rune.

 

De landet på at Den Gule Banken leverte et bedre tilbud enn de hadde og byttet til Den Gule Banken. Ett år senere har de tjent opp sitt første kundeutbytte.

– Hva vil årets kundeutbytte gå til?

– Da vil vi kjøpe en skikkelig utegrill til utestua!

– Ja, det hadde vært fint, smiler Rune. Utestua er ny og her har familien Stangeland fått en ny favorittplass for seg, døtrene Tiril, Rikke og Lotta, hunden Collin og katten Gråtass.

– Vi kan godt ta bilder ved utestua, det er jo på en måte banken sin, den også, ler Vibeke og Rune.