GUL Totalkunde

Flere og flere vil være kunder i den gule banken! Og velger DU Den Gule Banken, får du en bank for livet! Samler du inntekt, lån, sparing og forsikring hos oss, lover vi deg full oversikt og gode betingelser. Vi har kundeutbytte, konkurransedyktige priser og produkter og skreddersyr det som er best for deg og din familie. Men kanskje det viktigste; Hos oss får du din egen rådgiver med lang og bred erfaring med hva som er best for deg.
  • Din egen rådgiver
  • Kundeutbyttebanken
  • Knallgod kundeservice
Kontakt oss for en uforpliktende prat

En god rådgiver er lønnsomt!

Alle kunder som ønsker det, kan få personlig rådgivning i Den Gule Banken. Våre dyktige folk skreddersyr gode løsninger. Vi mener god og riktig rådgivning er avgjørende for at vi får flere og flere kunder i banken. Mange kunder anbefaler oss videre til sine nettverk og det er virkelig motiverende for oss!

 

Vi er kundeutbyttebanken!

Å være en sparebank betyr at vi deler ut av overskuddet gjennom allmennyttig gaver – og det er bra. Men hvorfor ikke dele med kundene også? Det er jo de som bidrar til at bankens resultat. Derfor gjør Den Gule Banken begge deler; allmennyttig gaver og utbytte til kundene våre – vi er kundeutbyttebanken.

 

 

– Vi har høy kundetilfredshet!

Svartiden vår er blant de beste i bransjen! I snitt er ventetiden på telefon på under et halvt minutt. Kundene vi er i kontakt med er utrolig godt fornøyd med servicen vår, gir oss gode tilbakemeldinger og veldig høy score i undersøkelsene vi sender ut. Vi er fleksible og kundene når oss i en lang rekke kanaler 08-20. Vi får rett og slett mange tilbakemeldinger på at vi leverer knallgod kundeservice.

 

 

Har du lyst å ha en uforpliktende prat?

Vil du vite hva vi kan tilby deg? Fyll ut kontaktskjema og vi kontakter deg så snart vi kan!