Hopp til innholdet
Rask

– Banken er som en god kollega!

Karl Erik Pallesen er lidenskapelig opptatt av mat og gode matopplevelser.

Han er involvert i flere restaurant og mat-konsepter og disse er samlet i morsselskapet Matboden Rogaland. Mest kjent er kanskje Fisketorget innerst i Vågen i Stavanger. På nyåret åpner han flere matkonsepter i K8.

Når Karl Erik har fått en ny, sprø idé, inviterer han Stig inn for å diskutere.

– Banken forstår hva vi trenger, og banken kjenner oss. Vi er veldig åpne, vi viser at vi leverer de tallene vi har lovet og vi ber om innspill. Det er kjekt at vi har en så god tone mellom oss. Den Gule Banken er mer som en god kollega! Og det kjennes bra og trygt, sier Karl Erik.

Karl Erik innrømmer at han tidligere tenkte at banker er litt skumle og litt sånn «stå med lua i hånda og spørre fint om å låne litt».

– Men det var før jeg kom til Den Gule Banken! Denne banken er ikke skummel i det hele tatt, ler Pallesen. Banken har vært helt fantastisk fra dag én. Den Gule Banken er ikke bare en bank, men en god støttespiller og sparringpartner som har hjulpet oss opp og fram. Da det sto på som verst med pandemi, var støtten fra banken avgjørende. Vi kjente at banken hadde troen på oss, og vi hadde den nødvendige arbeidsroen til å skape inntekter, sier Pallesen.

Stig Figved, mangeårig bedriftsrådgiver for Pallesens matunivers, er imponert over bedriften.

– Matboden Rogaland er en veldrevet bedrift som er kjent for å være en god lærebedrift. Du ser at de tar godt vare på de ansatte. Og det bryr vi oss om! Vi ønsker å ha kunder som er åpne og ærlige med sine ansatte og som vil hverandre vel. Dette gir bedre produkter – fornøyde ansatte smitter over på både produkter og opplevelser for kundene, sier Stig.

Han legger til:

– De vil, og de tør å satse! Lidenskapen for mat er rettesnoren, og denne gjør at de stadig utvikler seg! 

Gode grunner for å velge oss: